skip to main  |
      skip to sidebar
          
        
          
        
طريقة عمل بطاطس بيوريه بالصور
طريقة عمل بطاطس بيوريه بالصور
 
 
- الكمية تكفي: 3 أشخاص
- وقت التحضير: 20 دقيقة
- وقت الطهي: 30 دقيقة 
- المقادير:      1 1/2 كيلو بطاطس   1/2 كيلو لحم مفروم متعصج   5 ملعقة زبد او سمن   عدد 1 بيضة   1/2 كوب لبن   1/2 كوب قشطة   مقدار ملح وفلفل   عدد 1 مكعب مرقة   
- التحضير:  تسلق البطاطس بعد تقشيرها وتهرس جيدا 
- الطبخ:   يوضع على البطاطس المهروسة <وهى ساخنة>الزبد+اللبن+المرقة+الملح والفلفل 
 وبعدها توضع البيضة وتهرس المكونات جيدا
 تصب نصف المكونات فى الصينية ثم نفرد اللحم ونضع باقى البطاطس
 تفرد القشطة على الوجه<حسب الكمية التى تفضلينها>
 توضع الصينية فى فرن مرتفع الحرارة <على الشبكة>وبالهنا والشفا
- ملاحظات: يمكنك اضافة بسلة وجزر للحم المعصج لتزيدى القيمة الغذائية للطبخه
- المعالجة: اذا كانت البطاطس ذات قوام سميك يمكن معالجتها بقليل من اللبن او اضافة بيضة اخرى
 
 
 
          
      
 
  
 
 
  
0 التعليقات:
إرسال تعليق